Aina eka kerta – kirjaimellisesti

Romanttisessa komediassa Aina eka kerta Adam Sandler hurmaa muistihäiriöstä kärsivän Drew Barrymoren aina uudelleen. Elokuvan tarina toistuu Michelle Philpotsin elämässä: joka aamu hän herää luullen, että on vuosi 1994.

Michelle Philpots menetti lyhytkestoisen muistinsa kahden auto-onnettomuuden vuoksi, kertoo Daily Mail. Ensimmäinen onnettomuus tapahtui 1985, toinen 1990.

Joka aamu nainen herää luullen elävänsä vuotta 1994; Philpotsin miehen täytyy joka aamu selittää tälle, että he ovat naimisissa, ja esittää kuvia 13 vuotta sitten pidetyistä häistä todisteeksi.

– Olen tuntenut hänet 25 vuotta, ja olen onnellinen siitä, että tapasimme ennen onnettomuuksia. Hän muistaa minut. Onneksi meillä on paljon valokuvia, joilla virkistää hänen muistiaan, muuten hän unohtaisi kaiken, aviomies kommentoi.

Muistilappujen ja puhelimen kalenterin muistutusten avulla Philpots muistaa tärkeät tapaamiset ja päivittäiset rutiinit. Poistuessaan talostaan naisella on mukanaan satelliittinavigaattori, johon on ohjelmoitu hänen kotiosoitteensa. Nainen käy vapaaehtoistyössä kolme kertaa viikossa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Colourbox, kuvien henkilöt eivät liity juttuun

Lue myös:

    Uusimmat