Mainos

Aikuisten oma päiväkirja

Uudesta Panopäiväkirjasta tulee ulkonäöllisesti mieleen lapsuuden ystäväkirjat. Sisältä ei kuitenkaan löydy kysymystä lempiväristä, vaan sivuilla tiedustellaan esimerkiksi panokumppanien top vitosta.

"Oletko sammunut kesken yhdynnän?" Like Kustannuksen Panopäiväkirja kysyy. Uusi aikuisten päiväkirja on jokanaisen ja -miehen oma vihkonen, johon voi kirjata kaiken seksielämästään. Kirjoittamiseen varattujen sivujen välillä on tietoiskuja esimerkiksi seksitaudeista ja seksiriippuvuudesta.

Huumoria hersyvään kirjaseen voi täyttää tiedot esimerkiksi seiväsmatkoista ja porauslautta-risteilyistä. Myös firman pikkujouluille on varattu ihan oma sivu.

Helmen mielestä kirjanen sopii huumorilahjaksi menevälle sinkkukaverille, mutta vakisuhteessa elävälle panopäiväkirja tarjoaa ehkä hieman vähemmän iloa.

Liken mukaan "aiheet soveltuvat kaikille panopörriäisen puremille, mutta miksei myös niille, jotka vain haaveilevat mehiläisistä. Siinä missä samojen tekijöiden dokupäiväkirja varoittaa viinan vaaroista, muistuttaa Panopäiväkirja kondomin käytön tärkeydestä satunnaisten seksikumppanien kanssa."

Mutta: Oletko sinä seksinharrastajana Reginan vanki, himonussija vai kerran viikossa saunan jälkeen?

Teksti: Helmi/MTV3

Kuva: Like ja Getty Images

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.