Aikuiset uskovat: Ihmiset sosiaalisissa medioissa ovat kilttejä

Suurin osa aikuisista uskoo, että ihmiset ovat suurimmaksi osaksi kilttejä sosiaalisissa medioissa

Internetissä väitteleminen on turhaa, koska kaikki käyttäytyvät lapsellisesti ja kirjoittelevat törkeyksiä – vai? Asiat eivät välttämättä ole näin huonosti.

Rypple.com keräsi yhteen The Pew Internet & American Life Projectin, voittoa tavoittelemattoman järjestön kokoamia tilastoja amerikkalaisten käytöksestä sosiaalisessa mediassa.

Tilastojen mukaan 85 prosenttia aikuisista uskoo, että ihmiset ovat suurimmaksi osaksi kilttejä sosiaalisissa medioissa. Vain viisi prosenttia uskoi, että ihmiset ovat yleensä epäystävällisiä.

61 prosenttia aikuisista totesi lähentyneensä toisen ihmisen kanssa sosiaalisessa mediassa, ja hieman useampi kertoi verkostoitumisen vaikuttaneen positiivisesti mielikuvaan omasta itsestä

35 prosenttia aikuisista ei ollut koskaan nähnyt sosiaalisessa mediassa loukkaavia kuvia, kieltä tai huumoria. Kaiken kaikkiaan 73 prosenttia vastaajista näki loukkaavia sisältöjä vain silloin tällöin tai ei koskaan.

Jos aikuinen löysikin sosiaalisesta mediasta esimerkiksi loukkaavan keskustelun, 45 prosenttia olisi yleensä ollut huomioimatta sitä, ja 84 prosenttia ei olisi koskaan mennyt mukaan loukkaavaan toimintaan. Aikuisista 23 prosenttia käski usein kärkkäitä keskustelijoita lopettamaan.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde:Techi.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja