Mainos

Aikuisen naisen päiväkirja: Onko sinkkuseksi kadehdittavaa?

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa kiireetöntä rakastelua. Uskaltaisitko sinä kokeilla tantraa, ja todella kohdata kumppanisi?

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta. Tässä merkinnässä Femme pohtii sinkkuseksiä. Kannattaako sinkun seksielämää kadehtia?

"Kun sinkulla on nyt näin suuret mahdollisuudet kaikkeen, niin miten on seksin laita? Onko sinkulla seksiä joka yö tai päivä, jos mieli tekee sitä? Tässä pätevät varmasti ihan samat tavat ja tottumukset kuin parisuhteessa elävilläkin: toisilla on, toisilla taas ei ole. Sinkun on oltava aktiivisempi, kun se seksikumppani ei ole jatkuvasti saman katon alla. Suurin osa sinkuista seurustelee jollain tasolla, tai hänellä on seksiystävä. Sinkku harrastaa myös enemmän lyhyitä suhteita, siihenhän hänellä on paremmat mahdollisuudet kuin suhteessa elävällä. Sinkunaisilla on siis seksikokemuksia (onneksi), sitä ei vain olla taidettu koskaan tutkia, että onko kokemuksia enemmän tai vähemmän kuin parisuhteessa elävällä naisilla."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.