Mainos

Aikamme legendasta tehtiin miljoonapainoksia

Juice Leskinen on henkilö, josta tuli tänään Suomen julkaistuin runoilija. Hänen kuutta runoaan julkaistiin nyt yhteensä 4,8 miljoonaa kappaletta. Runot kertovat rakkaudesta, kuten tämä: "Anna pusu! Anna suukko! Sano etkö tuu vai tuukko!".

Juice Leskinen on mies, jonka musiikki on jättänyt lähtemättömät jälkensä suomalaisten mieliin. Hänen kätensä ovat luoneet legendaksi muodostunutta tekstiä jo vuosikymmenten ajan. Ja voiko suurempaa kunniaa ihmiselle suoda kuin päästä postimerkkiin.

- Ehkä he katsoivat asiakseen jollakin tapaa huomioida minut..ja minun naamahan taas ei olisi tehnyt kenellekään kunniaa, niin ehkä se näin tekstien kautta on jotenkin ihmisläheisempää. Ystävällisyyttä olen ajanut takaa. Ystävä tarkoittaa aina vähän liikaa. Kovin usein joutuu pettymään ystävän suhteen. Mutta kun on ystävällinen, niin se ei velvoita liikaa eikä sido mihinkään, mutta siitä on ihan yhtä suuri lohtu tälle, jota kohtaan ystävällisyyttä osoitetaan, sanoo kirjailija, muusikko Juice Leskinen.

Ystävällisyyttä toivoo taiteilija myös koko maailmaan näinä aikoina, jolloin murhamiehet ja pommit vellovat uutispäivässä.

- Kun sä itse et te sitä, niin sä voit nukkua levollisesti. Kun rakastat niin sinuakin rakastetaan. Jos sä et räjäyttele pommeja niin ainakin yksi pommi jää räjäyttämättä, runoilee Leskinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.