Mainos

"Aika vaihtaa pressan puoluetaustaa"

Sauli Niinistön kannatus johtuu kansalaisten mielestä muun muassa hänen elämänkokemuksestaan.

- Tässä on nyt ollut ihan riittävän kauan sosialisteja siellä näyttämässä kyntensä lippalakki vinossa. Joten nyt olisi aika vaihtaa pressan puoluetaustaa ja valita esimerkiksi Sauli Niinistö, sanoo helsinkiläinen Ilkka Koivu.

- Hänellä on hyvä elämänkokemus ja hän pystyy ottamaan kantaa eri asioihin, sanoo espoolainen Benita Pasanen Tapiolan keskustassa.

- Hän on ollut aika paljon politiikan kanssa tekemisissä ja tietää paljon asioista ja on aika edustavan oloinen presidentti, kommentoi Jaakko Lehikoinen Helsingistä.

Naisten vähäinen kannatus johtuu suomalaisten mielestä siitä, että kiinnostavia naisehdokkaita ei tällä hetkellä ole tarjolla.

- Ihmettelen sitä, että näistä meidän naispoliitikoista ei löydy tällä hetkellä sellaista henkilöä, joka nähtäisiin tarpeeksi vahvana henkilönä nousemaan presidentiksi, miettii helsinkiläinen Tiina Raassina-Merikanto.

- Ne ovat kuitenkin aika isot saappaat täytettäväksi. Minun mielestä Tarja Halonen on hoitanut tehtävät ihan hyvin, sanoo espoolainen Marjut Määttänen.

Huomisaamuna keskustelu aiheesta jatkuu Huomenta Suomessa. Vieraina ovat tutkija Ville Pitkänen Eduskuntatutkimuksen keskuksesta Turusta ja SDP:n puoluesihteeri Ari Korhonen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.