Mainos

Äidit kantavat ruokakasseja piiritettyihin varuskuntiin Ukrainassa

Krimin niemimaalla venäläisten piirittämän varuskunnan ukrainalaissotilas kertoo, että heillä on kaikki hyvin. STT tapasi miehen pikaisesti Perevalnojen varuskunnan ulkopuolella, kun mies tuli hakemaan äitinsä tuoman ruokakassin.

Varuskunnassa ammattisotilaana toimiva mies ei suostunut jäämään haastateltavaksi. Hän sanoi, että heitä on kielletty puhumasta medialle.

Vahvasti aseistetut venäläissotilaat eivät suostuneet vastaamaan STT:n kysymyksiin. He eivät myöskään päästäneet median edustajia sisälle varuskuntaan, joka sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä niemimaan pääkaupungista Simferopolista. Sama tapahtui STT:lle eilen Bahtshisarain kaupungissa. 

Perevalnojen varuskunnan muurien ulkopuolella metsän siimeksessä poikaansa odottanut äiti suostui juttutuokioon hieman ennen kuin poika tuli hänet hakemaan. Simferopolista kotoisin oleva äiti kertoi olevansa 35-vuotiaan poikansa kanssa yhteyksissä puhelimitse päivittäin.

– Kaikki on rauhallista varuskunnan sisällä. He eivät ole valmistautuneet taistelemaan. Tilanne tulee olemaan rauhallinen myös jatkossa, hän sanoi.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.