Mainos

Äidin turhautunut purkaus toiselle päiväkotivanhemmalle: Näin naurettavasta asiasta pilkkasit poikaani

Toisen päiväkotivanhemman käytökseen turhautunut äiti toivoo, että hänen poikansa saisi pukea päälle mitä hän haluaa ilman arvostelua. 

Pikkupojan äiti Shona Campbell oli hakemassa poikaansa päiväkodista, kun hän kuuli jotain pysäyttävää. Eräs vanhempi ja hänen lapsensa naureskelivat yhdessä Campbellin kolmevuotiaan pojan punaisille sydänsukille. 

Asiasta suivaantunut brittiäiti julkaisi asiasta kantaaottavan Facebook-päivityksen, jonka hän osoitti erityisesti hänen poikansa sukkia pilkanneelle vanhemmalle. 

– Tämä on äidille, joka olit esikoulussa hakemassa lastasi. Luulit, etten kuullut sinua, mutta voin kertoa, että kuulin kyllä. Kun lapsesi huomautti poikani sydänsukista ja kertoi niiden olevan ainoastaan tytöille, sinä yhdyit lapsesi mielipiteeseen ja nauroit mukana, Campbell kirjoittaa. 

"Jos poika haluaa laittaa mekon päälle, hän voi tehdä sen"

Äiti kertoo pojan olevan kolmevuotias ja rakastavan sydämiä, punaista väriä ja nukeilla leikkimistä. Kaikkein eniten hän kuitenkin rakastaa sitä, että saa itse päättää asioistaan. Poika oli äidin kertomuksen mukaan valinnut sukat itse kaupasta ja päättänyt laittaa ne kyseisenä päivänä jalkaansa. Äiti ihmettelee, miksi vanhempien pitäisi opettaa lapsille, että tietyt asiat ovat vain tytöille ja tietyt asiat pojille. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos poika haluaa laittaa mekon päälle, hän voi tehdä sen. Jos hän haluaa käyttää isoa karvahattua, hän voi tehdä sen. Jos hän haluaa käyttää sydänsukkia, hän voi tehdä sen. Olen kasvattanut poikani niin, että hän voi olla se, kuka haluaa. En ymmärrä ihmisiä, kuten sinä, joka naureskelet ja sanelet, miten hänen pitäisi pukeutua. 

Äidin mukaan kolme vuotta on täydellinen ikä antaa pojan selvittää itse, kuka hän haluaa olla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

–  Tämä on minun poikani ja minä rakastan häntä. Rakastan häntä sukkineen päivineen, Campbell kiteyttää. 

Lopussa äiti haluaa varmistaa, että sukkia kommentoinut nainen ja kaikki muutkin voisivat korvata rajoittuneisuutensa avoimella mielellä.

Video: Lapsetkin tietävät, miksei saa kiusata.

Lähde: Likes

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.