Mainos

Äidin taistelu romahtavan talon alla – suojeli kahta lastaan tornadolta

Yhdysvalloissa Indianassa perheenäiti menetti osan molemmista jaloistaan suojatessaan lapsiaan tornadojen keskellä. Stephanie Decker ja tämän kaksi lasta jäivät tornadon täydellisesti tuhoaman talon alle perjantaina. Kuin ihmeen kaupalla kaikki kolme selviytyivät kuitenkin tapahtumasta hengissä.

CNN:n mukaan Decker oli perjantaina kotona lastensa kanssa, kun tämän mies varoitti lähestyvästä tornadosta tekstiviestillä. Myrsky oli tulossa suoraan kohti perheen kotia Henryvillessä.

Decker ja lapset ryntäsivät kellariin vain minuutteja ennen kuin tornado iski. Decker peitti tyttärensä ja poikansa huovalla ja yritti suojata näitä, kun tornado alkoi riepotella taloa.

Myrskyn lennättämä roju katkoi naiselta seitsemän kylkiluuta ja lähestulkoon irrotti molemmat tämän jalat.

–Jalkojeni päällä oli kaksi teräspalkkia, enkä voinut liikkua. Olin jumissa.

Tämän jälkeen vielä toinen myrskyrintama pyyhkäisi talon yli. Decker tajusi ison palan taloa romahtavan heidän päälleen ja muisti vetäneensä tyttärensä tältä suojaan.

– Tavarat alkoivat iskeytyä selkääni. Tukipalkit, pylväät, huonekalut. Kaikki vain iskeytyi selkääni. Mutta lapseni olivat huovan sisällä ja olin heidän yllään. Kurotin käteni heidän ympärilleen ja pitelin heitä, Decker kuvaili CNN:n yhteistyökanavan haastattelussa.

– Lapseni huusivat: 'Äiti, en voi elää ilman sinua. Äiti, en halua kuolla. Älä anna minun kuolla. Ja sanoin heille: 'Ette te kuole. Me selviämme tästä.'

"Kenenkään ei olisi pitänyt selviytyä sieltä hengissä"

Myrskyn mentyä ohi Decker näki talonsa tuhoutuneen täysin tornadossa. Hän ei ollut varma selviäisikö hengissä.

–Katsoin jalkaani ja tajusin, että se on joko leikkaantunut irti tai juuri ja juuri enää kiinni. Otin puhelimeni ja tein videon miehelleni kertoakseni, että rakastan häntä.

Decker ei ollut myöskään varma, pääsisikö kukaan perheestä pois romahtaneen talon alta. Perheen 8-vuotias poika onnistui kuitenkin kiipeämään ulos romun seasta ja hakemaan apua.

Deckerin avuksi tulivat lopulta sheriffi sekä naapuri, joka sai Deckerin verenvuodon lakkaamaan puristussiteellä. Tämän jälkeen Decker vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Lapset eivät saaneet tapauksessa naarmuakaan. Vaikka Decker menettikin tapauksessa osan molemmista jaloistaan, pitää tämän aviomies suoranaisena ihmeenä, että kaikki selvisivät tornadosta hengissä.

– Sanoin hänelle, että 'Olet hengissä ja pääset näkemään, kun lapsesi kasvavat'. Kun katsoo missä kunnossa kellari oli, ei kenenkään olisi pitänyt selviytyä sieltä hengissä, saatikka että kaksi lasta selviytyi sieltä saamatta naarmuakaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.