Äidin avoin vuodatus: ”Toivoisin, etten olisi koskaan imettänyt vauvaani”

Australialaisnaisen avoin tilitys imetyksestä jakaa mielipiteet.

Australialainen televisiotähti Maddi Wright avautui imetykseen liittyvistä katumuksen tunteistaan julkaisemassaan Instagram-päivityksessä. Wrightin ja hänen aviomiehensä toinen poikansa, Marlow, syntyi lokakuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Wright kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä:

"Toivoisin, etten olisi koskaan imettänyt vauvaani. Vahva lausunto, ja moni olisi eri mieltä, mutta tässä syy...

Kolme viikkoa 4-kuukautisen vauvani imetyksen lopettamisen jälkeen, olen täysin eri ihminen. Olen parempi äiti ja parempi vaimo. Minulla on enemmän energiaa. Minulla on oikeasti hetkiä, jolloin tuo tyyppi ei ole kiinni kehossani, joten saan kaivata häntä vähän. Minulla on enemmän aikaa viettää toisen poikani kanssa. Olen hellempi aviomiestäni kohtaan. En pelkää mennä julkisille paikoille. Nautin taas vaatteista, sillä en vuoda joka paikkaan tai joudu käyttämään epämukavia imetysliivejä. Voin lähteä kotoani yksin ilman ahdistusta. Voin käydä taas kuntosalilla.

Tiedän, että saan tästä päivityksestä paljon negatiivisia kommentteja, mutta minun mielestäni on tärkeää, että äidit tietävät, että heillä on vaihtoehtoja. On niin paljon erilaisia tapoja olla äiti. Mutta monet äidit unohtavat, että on tärkeää, että äitikin on onnellinen."

"Ymmärrän täysin"

Kuten arvata saattaa, Wrightin teksti todella jakoi mielipiteet.

Monet äidit kiittelivät Wrightin rehellisyyttä tämän puhuessa asiasta, jonka kanssa monet muutkin kamppailevat.

– Minäkin valitsin lopettaa imetyksen toisen vauvani kanssa, ja se oli helpotus. Ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu.

– Kiitos päivityksestäsi. Sanoitit tarkasti kaikki ajatukseni, eräs kommentoija kiitteli.

Toiset taas kauhistelivat sitä, miten Wright laittoi oman etunsa lapsen edelle.

– Laiska, laiska, laiska. Äidit, jotka lopettavat imetyksen, koska se oli vähän rankkaa. Minua kuvottaa nähdä, miten kaikkien mielestä on normaalia luovuttaa. Olen Giselen (malli Gisele Bündchen) kanssa samaa mieltä siitä, että pitäisi olla laki, joka vaatisi äitejä imettämään kuuden kuukauden ajan, koska niin monet laiskat äidit luovuttavat, eräs kommentoija tylytti.

– Kaikki syyt, jotka esitit lopettamiselle, ovat kaikkien muiden eduksi paitsi vauvojesi. Mutta hienoa, että voit mennä kuntosalille ja näyttää hyvältä taas vaatteissasi? ihmetteli eräs.

Video: Mutta miksi imetys jakaa mielipiteet niin kiivaasti?

Lue myös:

    Uusimmat