Mainos

Ahtisaari tapasi Kilon poliisin

Presidentti Martti Ahtisaari ja rouva Eeva Ahtisaari ovat aloittaneet vierailunsa Espoossa. Päivän mittainen käynti kuuluu presidentin maakuntamatkojen sarjaan.

Aamupäivän ensimmäinen vierailukohde oli Kilon poliisitalo, missä presidenttiparille kerrottiin kansalaisten turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä. Poliisitalolla pidetyssä seminaarissa esiteltiin mm. Espoon lähipoliisitoimintaa, jolla poliisi on pyrkinyt tulemaan tavallisia kansalaisia lähelle. Tapaamisessa oli mukana poliisien lisäksi myös sosiaalityöntekijöitä ja muita kaupungin edustajia.

Tervetuliaislahjaksi Martti ja Eeva Ahtisaari saivat Espoon poliisin tunnusnuken eli poliisihattuisen mustekalan. Kaikkialle lonkeronsa ulottavaa poliisia kuvaava nukke on luotu lasten piirustuskilpailun pohjalta.

Iltapäivällä presidenttiparin vierailun ohjelmassa on mm. tutustuminen Tapiolan ostoskeskukseen ja joulukatuun sekä Espoon nuorisovaltuustoon. Vierailua isännöivät Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Akaan-Penttilä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.