Mainos

Ahtisaaret Lontooseen

Presidentti Martti Ahtisaari ja rouva Eeva Ahtisaari matkustavat huomisaamuna Lontooseen. Presidenttipari tapaa siellä Englannin kuningattaren Elisabetin ja Edinburghin herttuan, prinssi Philipin. Presidentti Ahtisaarella on tapaaminen myös pääministeri Tony Blairin kanssa.

Itsenäisyytemme juhlavuoden mittaviin ulkomaisiin tapahtumiin kuuluva Valo-festivaali on parhaillaan meneillään Barbicanin taidekeskuksessa Lontoossa. Sen suojelijoina ovat kuningatar Elisabet ja presidentti Ahtisaari.

Kuninkaalliset ja presidenttipari tutustuvat suomalaisen kulttuurin katselmukseen tiistai-iltana. Presidentti Ahtisaari esitelmöi huomenna Kuninkaallisessa ulkopoliittisessa instituutissa ja avaa tiistaina suomalais-brittiläisen talousfoorumin. Pääministeri Blairin kanssa presidentti Ahtisaari keskustelee tämän virka-asunnossa Downing Street 10:ssä tiistaina illansuussa.

Rouva Eeva Ahtisaaren erillisohjelmassa on maanantaina tutustuminen lontoolaisen koulun iltapäivätoimintaan. Tiistaina hän vierailee mm. Suomen Lontoon-instituutissa. Lontoosta presidentti ja rouva matkustavat keskiviikkona viralliselle vierailulle Moskovaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.