Mainos

Aho testaisi punamullan

Keskustan puheenjohtaja Esko Aho haluaisi testata SDP:n ja keskustan hallitusyhteistyötä eli niin kutsuttua punamultayhteistyötä seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. Aho sanoo tänään Demarissa julkaistussa haastattelussa, että olisi parempi, ettei vannota SDP:n ja keskustan yhteistyökyvyttömyyden nimiin. Aho huomauttaa, että yhteistyökykyä ei ole mitattu sitten vuoden 1983 eli vaaleihin mennessä 16 vuoteen.

Aho sanoo haastattelussa myös, että seuraavien vaalien jälkeen päästäisiin tilanteeseen, jossa kaikki hallitusvaihtoehdot olisivat käytettävissä. Ahon mukaan talous- ja rahaliitto Emu ei ainakaan näillä näkymin nouse keskustan ykkösasiaksi vaaleissa. Hänen mukaansa ihmiset ovat keskustan kannalla muun muassa suhtautumisessa alueelliseen keskittymiseen.

Haastattelussa Aholta kysytään kantaa europarlamentaarikko Paavo Väyrysen (kesk.) lausuntoon, jossa Väyrynen sanoo, ettei ole ymmärtänyt keskustan työreformia. Ahon mukaan työreformissa ydinkysymys on se, että työllistämisen kustannuksia täytyy saada alas.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.