Mainos

Aho arvostelee oikeusministeriä

Keskustan puheenjohtaja ja Hiihtoliiton puheenjohtaja Esko Aho on arvostellut oikeusministeri Johannes Koskisen lausuntoja Suomen Tietotoimiston doping-jutun vahingonkorvaustuomioista.

Yleisradion radiouutisten mukaan Esko Aho kummastelee, onko yksikään oikeusministeri aiemmin puuttunut keskeneräiseen oikeuskäsittelyssä olevaan asiaan ja kehottanut valittamaan tehdystä alioikeuden ratkaisusta.

Ylen uutisten mukaan Aho arvostelee myös mediaa, joka hänen mielestään on julkisuudessa käynnistänyt ikään kuin uuden oikeudenkäynnin, jossa syyllisiä ovat korvauksien saajat. Oikeusministeri Koskinen ihmetteli Aamulehdelle ja Turun Sanomille viime lauantaina antamassaan haastattelussa STT:n doping-jutussa tuomittuja miljoonakorvauksia.

Koskisen mukaan Hiihtoliiton johdon kunniasta maksettava hinta oli "kovin runsaskätinen". Haastattelussa ministeri Koskinen sanoi, että "nyt olisi parempi odottaa ylempien oikeusasteiden linjauksia." Suomen Tietotoimistolla on torstaihin saakka aikaa valittaa Helsingin käräjäoikeuden päätöksestä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.