Mainos

Suomen poliisi otti kiinni miehen SAS:n pommiuhkauksen vuoksi

Yksi mies on kiinniotettuna SAS:n matkustajakonetta koskevan pommiuhan takia. Asia vahvistettiin STT:lle Itä-Uudenmaan poliisista.

Poliisin mukaan mies ei ole suomalainen. Mies otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja tällä hetkellä asiaa tutkitaan Suomessa perättömänä vaaran ilmoituksena.

Poliisin mukaan Ruotsin poliisi tutkii asiaa tahollaan. Toistaiseksi asiasta ei tiedoteta enempää.  

Suomeen matkalla ollut matkustajakone joutui jäämään eilen illalla Arlandan lentokentälle Tukholmassa, koska koneeseen kohdistui Suomesta tullut pommiuhkaus.  

Koneen oli määrä nousta kello 22.30 Ruotsin aikaa ja suunnata Helsinki-Vantaalle.  

Ruotsalainen Aftonbladet kertoi aiemmin yöllä kiinniotosta Suomessa. Ruotsin poliisin tiedottaja kertoi lehdelle, että uhkaus tehtiin suullisesti lentokentällä Suomessa.  

– Sikäli kuin ymmärrän hän tuli lentokentälle Helsingissä ja esitti uhkauksensa siellä, tiedottaja Kjell Lindgren kommentoi.  

Suomen poliisi otti hänen mukaansa miehen kiinni ja ilmoitti uhkauksesta Ruotsiin.   

Expressen-lehden mukaan kentälle jääneessä koneessa oli määrä matkustaa 53 matkustajaa. SAS:n edustaja kertoo Expressenille matkustajien suhtautuneen tilanteeseen rauhallisesti.  

– Keskitymme huolehtimaan matkustajista. Meillä on kokenutta henkilökuntaa, joka selitti matkustajille, mistä on kyse. Turvallisuussyistä heidän lentokonettaan vaihdettiin, SAS:n tiedottaja kertoi Expressenille.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.