Affleck vierailee Persianlahdella

United Services Organization (USO) ilmoitti keskiviikkona, että näyttelijä Ben Affleck lähtee täksi jouluksi ja uudeksi vuodeksi Persianlahdelle viihdyttämään Yhdysvaltain sotilasjoukkoja ja esittämään uutta scifi-elokuvaansa Paycheck. Yleisen tavan mukaan USO ei kerro joukkoja viihdyttävien kuuluisuuksien vierailujen päivämääriä tai paikkoja. USO kertoo vain, että Affleck tulee jakamaan nimikirjoituksiaan, osallistumaan valokuvauksiin ja vierailemaan useissa paikoissa Persianlahdella.

Näin ollen Affleck ei vietäkään joulua kihlattunsa Jennifer Lopezin kanssa. Parin oli määrä mennä naimisiin syyskuussa, mutta he peruivat häänsä liiallisen mediakohun vuoksi. Siitä lähtien media on spekuloinut, jatkuuko heidän suhteensa vai ovatko he eroamassa. Viimeaikaisissa lehdistöhaastatteluissa Affleck on vitsaillut ja vastaillut kysymyksiin naimisiinmenosta toteamalla menevänsä naimisiin parhaan ystävänsä Matt Damonin kanssa nyt, kun Massachusetts sallii homoavioliitot.

John Woon ohjaama Paycheck perustuu Philip Dickin kirjoittamaan tarinaan. Elokuva kertoo nerokkaasta insinööristä, joka luo elämän parempaan suuntaan muuttavan koneen. Väärissä käsissä kone kuitenkin voi muuttaa ihmiselämän.

Lue myös:

    Uusimmat