Affleck puolustaa Gigliä

Näyttelijä Ben Affleckin mielestä juorulehtien jutut, negatiivinen keskustelu Internetissä ja huonosti tehty elokuva johtivat hänen ja Jennifer Lopezin Gigli-elokuvan huomiota herättäneeseen epäonnistumiseen.

- Minusta elokuvassa tehtiin hyvää työtä, kohtaus kohtaukselta, sanoo Affleck. - Esimerkiksi näytteleminen oli hyvää, mutta elokuva ei kuitenkaan toiminut kokonaisuutena.

Kriitikot haukkuivat sumeilematta elokuvan, jossa oikeassa elämässäänkin seurustelevat Affleck ja Lopez esittävät toisiinsa ihastuneita alamaailman henkilöitä. Elokuva ei menestynyt valkokankaallakaan. Se tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan vain vaivaiset 3,8 miljoonaa dollaria.

Affleck ei ole huolissaan siitä, miten kriitikot ottavat vastaan hänen ja Lopezin seuraavan yhteisen elokuvan, Jersey Girlin. - Minusta Jersey Girl on todella hyvä elokuva, hän sanoo. - Jen esiintyy siinä vain noin kymmenen minuuttia, joten se ei oikeasti ole minun ja Jenin elokuva. Uskon, että Giglin jälkeen Miramax markkinoi elokuvaa jotenkin muuten kuin minun ja Jenin elokuvana.

Lue myös:

    Uusimmat