Adoptiopäiväkirjat: Koskettavia tositarinoita adoptiosta

Koskettava realitysarja yksityisestä Los Angelesilaisesta adoptiotoimistosta ja ihmisistä, joiden elämä mullistuu adoption myötä. Sarja seuraa lasta toivovien pariskuntien ja odottavien äitien vaiheita.

Adoptiopäiväkirjat pureutuu yksityisesti tapahtuvan avoimen adoption prosessiin. Sarja tuo esille adoptiovanhempien ja adoptiolapsen monimuotoisen yhteensovittamisen vaiheet.

Arjen sankareita ovat niin ikään lapsettomuudesta pitkään kärsineet pariskunnat, joiden ainoa tie vanhemmuuteen on adoptio, sekä rohkeat odottavat äidit, joiden vaikea ja epäitsekäs päätös antaa vastasyntynyt adoptoitavaksi mahdollistaa koko prosessin onnistumisen.

Jokaisessa jaksossa esitellään yksityisen adoptiotoimisto Independent Adoption Centerin asiakkaita. Toimisto on erikoistunut yhdysvaltojen sisäiseen adoptioon ja on ollut yksi alansa luotettavimmista tekijöistä jo yli 25 vuoden ajan.

Kuinka odottava äiti valitsee lapsilleen sopivat vanhemmat ja millainen tunteiden vuoristorata höykyttää lasta niin toiveikkaana odottavaa adoptioperhettä? Molemmat osapuolet käyvät läpi tunteikkaan ja kasvattavan prosessin: raskauden viimeisinä kuukausina odotus, jännitys ja tunteiden ristiaallokko heittelee sekä äitiä että tulevia vanhempia.

Adoptiopäiväkirjat tiistaisin kello 20.00.

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja