Adam Levinestä vastikään eronnut alusvaatemalli tapailee jo uutta rokkaria!

Laulaja Adam Levinestä vastikään eronnut alusvaatemalli Anne V:n huhutaan heittäytyneen toisen rokkarin käsivarsille. Kyseisillä rokkareilla näyttää olevan sama naismaku, mitä tulee heidän menneisyyteensä.

Maroon 5 -yhtyeen solistista Adam Levinestä vastikään eronnut alusvaatemalli Anne Vyalitsyna, ei kauaa surenut menetetyn rakkaansa perään: 26-vuotiaan naisen huhutaan tapailevan heti perään toista rocktähteä!

Huhujen mukaan Anne V on iskenyt silmänsä 30 Seconds to Mars -keulahahmoon ja näyttelijään Jared Letoon. Parin on nähty viettävän iltaa yhdessä lasillisen äärellä nauraen, kikattaen ja flirttaillen.

40-vuotiaan Jared Leton naishistoriaan kuuluvat monet tunnetut naistähdet, kuten Britney Spears, Lindsay Lohan, Ashley Olsen ja Cameron Diaz, jonka kanssa Leto seurusteli varsin vakavasti vuosina 1999–2003. Leton ja Levinen naismaku näyttää olevan varsin samankaltainen, sillä myös Adam Levine tapaili Cameron Diazia vuonna 2009!

Otsikoihin Levinen ja Vyalitsynan tapaus on päässyt entisen pariskunnan lyhyen surutyön nimissä: tunnettu Levine ja Vyalitsyna seurustelivat kaksi vuotta, mutta erottuaan molemmat tähdet eivät ole aikailleet uusien valloitustensa kanssa. Myöskään Adam Levine ei ole jäänyt surkuttelemaan entisensä perään, sillä hänet nähtiin vastikään suuteloivan tuntematonta mysteerinaista Havaijilla.

Onko ilmassa kenties pientä kostonhalua?


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Perezhilton.com

Kuvat; Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja