Adam Lambert villinnyt kiertueellaan – nähdäänkö samaa Suomessa?

Adam Lambertin kiertueelta ei ainakaan Aasian keikoilla ole puuttunut värejä ja vauhtia.

Perjantaina Helsingin Hartwall Areenalla konsertoiva Adam Lambert päättää kiertueensa Suomeen. Alkuvuoden aikana Lambert on kiertänyt Aasiassa ja esiintynyt muun muassa Japanissa, Indonesiassa, Etelä-Afrikassa ja Venäjällä. MTV3.fi seurasi torstaina, kuinka Adam Lambert saapui Helsingin keskustassa sijaitsevalle hotellille. Lambert matkusti junalla Pietarista Helsinkiin.

Kiertueelta ei ainakaan kuvien ja fanien nettikommenttien mukaan ole puuttunut vauhtia, vaan Adam on vakuuttanut yleisönsä niin hiteillän kuin hyvällä meiningillä ja värikkäillä asuillaan.

Lambertin loppuunvarattuun konserttiin saatiin torstaina myyntiin lisälippuja lavarakennelmien valmistuttua. American Idol -ohjelmasta suuren maailman tietoisuuteen ponnahtanut Adam Lambert julkaisi Suomessa hyvin menestyneen esikoisalbuminsa For Your Entertainment vuonna 2009. Albumilta nousivat radiosuosikeiksi hitit Whataya Want From Me ja If I Had You. Lambertin tänä vuonna julkaistun Trespassing-albumin myynti lähentelee kultarajaa Suomessa. Oman soolouransa lisäksi Lambert nähtiin viime vuonna vierailevana solistina legendaarisen Queen-yhtyeen riveissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat