Adam Lambert Viihdeuutisille: Olin lukiossa aikamoinen läski

American Idol -tähti Adam Lambertia palvotaan ympäri maailmaa, mutta hän ei itse hahmota suosiotaan.

– En usko, että totun siihen koskaan. Tämä on jännittävä seikkailu, uuvuttavaa ja suurenmoista. Kaikkea samaan aikaan. Siinä on paljon sulattelemista. Olen hyvin kiitollinen. Uskomatonta, mitä kaikkea on tapahtunut yhdessä vuodessa, vaatimaton stara ällistelee MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa.

Glam rock -poppari valittiin hiljattain People-lehden listauksessa yhdeksi maailman kauneimmista ihmisistä. Mies itse melkein vaivautuu aiheesta.

– Se tuntuu oudolta, sillä en ole omasta mielestäni maailman kauneimpia ihmisiä. Ainakaan fyysisesti. Olin vielä lukiossa aikamoinen läski, mutta olen laihtunut paljon niistä ajoista. Mielestäni kauneus tulee kuitenkin jostakin syvemmältä, henkiseltä tasolta.

Ulkonäkö on kuitenkin hyvin tärkeä osa Adamia, sillä esiintyessään hän leikittelee dramaattisella tyylillään estoitta.

– Ulkonäkö on minulle tärkeä, sillä minulla on tietty tyyli ja se on iso osa esiintymistäni. Vapaa-ajallani en juuri laittaudu, paitsi jos lähden juhlimaan. Hiusten laittoon ja meikin tekemiseen menee yhteensä noin kolmesta vartista tuntiin, hän laskeskelee.

Adam asuu Los Angelesissa, jossa hän on elänyt suurimman osan elämästään. Hän on vuokrannut itselleen talon, jossa saa olla rauhassa julkisuudelta. Lieveilmiöt ovat kuitenkin jo tuttuja.

– Joskus paparazzit jahtaavat minua. Välillä huomio häiritsee, mutta suurimmaksi osaksi se on mahtavaa, hän virnistää.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat