Adam Lambert sääli pakkasessa jonottavia fanejaan

Popin supertähti Adam Lambert esiintyy perjantaina Helsingin Hartwall Areenalla. Uskolliset fanit ovat odottaneet keikalle pääsyä ulkona läpi pakkasyön.

Adam Lambert konsertoi perjantai-iltana Suomessa. Monet fanit ovat odottaneet innolla tähden keikkaa, sillä edellisen kerran Lambert esiintyi Suomessa vuonna 2010. Innokkaimmat fanit ovatkin pystyttäneet telttoja Areenan edustalle ja yöpyneet hyytävästä säästä huolimatta ulkona saadakseen keikalta parhaat paikat. Laulaja on tietoinen fanien sinnikyydestä ja osoittaakin heille tukeaan sosiaalisessa mediassa.

– Voi kun olisin aiemmin tiennyt jonottamisestanne, jotta olisin voinut vakuuttaa järjestäjille, että päästävät teidät sisälle odottamaan. Rakastan teitä, olette urheita, Adamtwiittaa faniryhmälleen Finnberts.

Adam myös jakaa fanin lisäämän kuvan tapahtuneesta ja kannustaa fanejaan. Kuvasssa näkyy fanien teltta sekä yöpymiseen tarvittavia lämpimiä vaatteita.

– Kuulin, että odotatte siellä kylmässä. Olen todella otettu teidän sitoutumisestanne. Lupaan, että ilta on odotuksen arvoinen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat