Adam Lambert MTV3:lle: Idols ei ole ujoja varten

American Idol -ohjelmasta kansainväliseksi tähdeksi nousseen Adam Lambertin mielestä Idols-laulukilpailu ei ole ujoja varten, vaikka laulutaito olisi kuinka hyvä tahansa.

- Valitettavasti showbisneksessä ei ole juuri tilaa ujoudelle. Silloin varmaan kannattaa laulaa vain omaksi ilokseen, Lambert sanoo.

MTV3 sai ainoana suomalaisena mediana haastattelun Lambertilta Tukholmassa.

Vuonna 2009 American Idol -kisassa toiseksi tullut Lambert teki itse vaikutuksen tuomareihin paitsi laulutaidollaan myös itsevarmalla esiintymisellään. Ohjelmaan osallistuessaan Lambert oli jo 27-vuotias ja hän oli ehtinyt tehdä musiikkiteatteria 10-vuotiaasta asti.

Suomalaisia Idols-kokelaita konkari neuvoo olemaan "oma itsensä" ja valitsemaan itselle sopivia lauluja, joilla kuitenkin erottuu muista kilpailijoista.

Laulaja ja lauluntekijä Adam Lambert kiertää parhaillaan ympäri maailmaa markkinoimassa tänä keväänä ilmestyvää toista albumiaan nimeltä Trespassing.

Levyllä on muun muassa Lambertin suomalaisten poikaystävän Sauli Koskisen inspiroima kappale nimeltä Broken Language, joka kertoo kielimuurista ja sanattomasta viestinnästä.

Adam Lambertin koko haastattelu keskiviikkona 22.2 MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat