Mainos

Abloyn tehtaan palo: Työt jatkuvat keskiviikkona

Abloyn Joensuun tehtaan työntekijät palaavat töihin keskiviikkona.

Abloyn tuotanto- ja henkilöstöjohtaja Antti Piitulaisen mukaan muiden kuin eilisiltana syttyneen pintakäsittelyosaston työntekijöiden työt jatkuvat näillä näkymin keskiviikkona, jolloin työskentelytilojen kunto on tarkastettu. Työnteon aloittaminen on mahdollista, sillä teollisuushallin muilla osastoilla on palon jäljiltä lähinnä savuhaittoja.

Piitulaisen mukaan on mahdollista, että eilisiltaisessa palossa täysin tuhoutunut pintakäsittelylaitos rakennetaan uudestaan.

- Tosin vielä on liian aikaista sanoa, jarrutteli Piitulainen.

Piitulainen ei vielä halunnut kommentoida käsittelylaitoksen tuhoutumisen vaikutusta siellä työskenneille 29 työntekijälle. Yhtiön tideotteen mukaan 29 henkilön työllisyystilanne selvitetään viikonlopun aikana.

Abloy oli päättänyt aloittaa yt-neuvottelut työvoiman vähentämisestä juuri ennen tulipaloa.Lomautuksia oli luvassa sadalle. Lisäksi yhtiö aikoo vähentää kahden vuoden kuluessa vajaat sata työpaikkaa.

Pintakäsittelylaitos, jonka laajuus on noin 2000 m2, tuhoutui palossa täysin. Abloyn päälliköitä kerääntyi illalla hätäryhmään, jossa käsiteltiin palon aiheuttamia jatkotoimenpiteitä.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.