Abba miltei yhdistyi

Ruotsalaisyhtye Abba oli onnistua jälleenyhdistymisessä tiistaina Lontoossa. Yhtyeen oli tarkoitus juhlistaa vuosipäiväänsä. Kolme Abban neljästä jäsenestä kerääntyi Lontooseen juhlimaan Abban musiikkia sisältävän musikaalin Mamma Mia! viidettä vuosipäivää. Samalla tuli kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Abba voitti Eurovision laulukilpailun kappaleellaan Waterloo.

Björn Ulvaeus, Benny Anderson ja Anni-Frid Lyngstad saapuivat gaalaan teatteriin, jossa Mamma Miaa esitetään. Sen sijaan Agnetha Fältskog päätti olla osallistumatta tapahtumaan. Fältskog on asunut Abban hajoamisesta, vuodesta 1983 alkaen Ruotsissa. Hän on pysytellyt poissa julkisuudesta, vaikka hän teki tänä vuonna ensimmäisen sooloalbuminsa lähes kahteen vuosikymmeneen.

Abban jäsenten väliset suhteet ovat myös olleet esillä julkisuudessa. Alun perin Abban jäsenet olivat naimisissa keskenään. Fältskog ja Ulvaeus erosivat vuonna 1979, Lyngstad ja Anderson kaksi vuotta myöhemmin. Avioerojen vuoksi Abban musiikkiin tuli joskus katkeriakin sanoituksia.

Lue myös:

    Uusimmat