Mainos

Abba-miehet halukkaina lavalle

Liki 30 vuotta sitten hajonnen Abban miesjäsenet vihjailevat yhtyeen mahdollisuudesta esiintyä jälleen. Vaikka Abba ei ole esiintynyt enää yhdessä vuoden 1982 hajoamisen jälkeen, yhtye on saanut nauttia jatkuvasta suosiosta, jonka helposti tarttuvat melodiat, selkeät sanoitukset ja camp-maineeseen nousseet esiintymisasut sille pohjustivat - puhumattakaan lukuisista jäljittelijöistä.

Viime aikoina yhtyeen ovat pitäneet pinnalla musikaali Mamma Mia! ja siitä tehty elokuva.

Siitä huolimatta Abba ei ole tarttunut tarjouksiin, vaikka esimerkiksi vuonna 2000 maailmankiertueesta tarjottiin sille miljardi dollaria.

Benny Andersson ja Bjorn Ulvaeus sanovat The Times -sanomalehden haastattelussa, että kyseeseen voisi tulla pienimuotoinen yksittäinen esiintyminen, joka voitaisiin televisioida ympäri maailman.

Tarkkailijat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että Abban yhteisesiintymisen tiellä on liikaa esteitä. Esimerkiksi Agnetha Fältskog on vetäytynyt paljolti julkisuudesta. Eivätkä Andersson ja Ulvaeuskaan ole tätä ennen lämmenneet ajatukselle. Kaksi vuotta sitten Ulvaeus sanoi, ettei Abba esiinny yhdessä enää koskaan, koska siihen ei ole motivaatiota, rahallakaan ei ole merkitystä ja yhtye haluaa muistaa itsensä sellaisena kuin se oli ammoin - nuoren, eloisana ja täynnä energiaa ja kunnianhimoa.

Anni-Frid Lyngstad nai saksalaisen prinssin ja asuu Sveitsin Alpeilla. The Times arvelee, että hän voisi olla hyvinkin suostuvainen tulemaan yhteen.

Ulvaeus ja Andersson ovat parhaillaan Lontoossa promovoimassa Kristina-musikaaliaan, jonka ensi-ilta on siellä huhtikuun 14:ntenä.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.