Mainos

Ääniteyhtiö Hot One siirtyy GNT:lle

Hot Onen kautta kulkee puolet Suomessa myytävistä äänitteistä. GNT taas on Baltian alueen suurin IT-tukku.

Äänitemyyjä Hot One Group siirtyy tietotekniikan ja viihde-elektroniikan tukkukaupan GNT:n omistukseen. GNT perusteli yrityskauppaa sillä, että musiikkiala on tiiviisti yhteydessä viihde-elektroniikkalaitteiden kanssa.

Hot Onen kautta kulkee noin puolet Suomessa myytävistä äänitteistä. Yhtiö huolehtii mm. tavaratalojen musiikkiosastoista sekä huoltoasemien ja markettien myyntipisteistä. Hot Onen tytäryhtiöitä ovat Musiikkijakelu ja Levypiste.

GNT kertoo tarjoavansa Hot Onelle mahdollisuuden laajentaa toimintaansa Suomesta Ruotsiin, Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Puolaan, joissa GNT:llä on toimintaa. Lisäksi Hot One pääsee kaupan myötä käsiksi GNT:n internetpohjaiseen myyntikanavaan.

Hot Onen liikevaihto oli viime vuonna 28,5 miljoonaa euroa. GNT:n liikevaihto oli puolestaan 728 miljoonaa euroa.

GNT on Suomen ja Baltian alueen suurin IT-tukkuri. Yhtiö harjoittaa tietotekniikkatuotteiden ja komponenttien sekä peli- ja viihde-elektroniikan tukkukauppaa Suomessa, Ruotsissa, Baltian maissa ja Puolassa. GNT-konsernin edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Canon, Electronic Arts, Fujitsu-Siemens, F-Secure ja Hewlett-Packard.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.