Mainos

Äänirohmu Timo Soini: Kiitos äänestäjät

Puheenjohtaja Timo Soini Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa 26. lokakuuta. Perussuomalaiset saivat rökälevoiton kuntavaaleissa. Kuva: Lehtikuva

Valtavan äänisaaliin kerännyt perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on syvästi kiitollinen äänestäjilleen. Saamistaan 8211 äänestä puheenjohtaja lähettää kiitokset jokaiselle äänestäjälle erikseen.

Sekä omansa että puolueensa suuren vaalimenestyksen salaisuutena Soini pitää kovaa vaalityötä. Myös perussuomalaisten ehdokasasettelu onnistui puheenjohtajan mukaan erinomaisesti.

- Kansa päätti käyttää nyt meidän vaihtoehtoamme kautta maan. Meillä ehdokasasettelu onnistui erittäin hyvin. Puolue oli vedossa, mutta myös ehdokkaat olivat vedossa, Soini kuvaa.

- Teimme todella kovan vaalityön ja kyllä jotakin on nähtävästi tehty oikein. Vaaliohjelma oli hyvä. Eri kunnissa kaivattiin uutta verta myös pitkin Suomea, hän jatkaa.

Soini on erityisen tyytyväinen siitä, että tällä kertaa perussuomalaisten riveistä pääsi valtuustoihin myös nuoria naisia.

- Sitä tässä on odotettu. Nyt on niitäkin. Heta Lähteenaro meni läpi Tuusulassa ja Tiina Elovaara Tampereella, heistä kuulette vielä, Soini lupaa.

"Kokoomus pääsi kuin koira veräjästä"

Soini on rakentanut perussuomalaisia määrätietoisesti yli 13 vuotta. Työ alkaa nyt hänen mukaansa tuottaa tulosta ja puolue on ylittänyt uskottavuuskynnyksen.

- Nyt me olemme lyöneet läpi kautta maan. Me olemme saaneet uusia ihmisiä heräteltyä mukaan. Tässä on sekä myönteinen vaihtoehdon hakeminen, että halutaan uusia ihmisiä, mutta myös protestia vanhoja puolueita vastaan. Tosin kokoomus tuntui nyt pääsevän kuin koira veräjästä tällä kertaa, mutta ehkä ei sitten enää ensi kerralla, Soini pohtii.

Perussuomalaisten puheenjohtaja uskoo kunnallisvaalien tuloksen vaikuttavan jatkossa myönteisesti puolueen ehdokashankitaan. Hänen mukaansa vielä on liian varhaista puhua eduskuntavaaleista, mutta kunnallisvaalien tulos loi hyvän pohjan jatkoon.

- Eduskuntavaaleissa ei ainakaan tule olemaan vaikeuksia ehdokashankinnassa, tunkua kyllä on. Kunnissakin perussuomalaiset pääsevät nyt todella vaikuttamaan ja siellä sitten nähdään, kenestä siihen kansanedustajaehdokkuuteen on ja kenestä ei, Soini toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.