Mainos

Aamuposti: Mies asuu tyttärensä kanssa autossa – ”Pakkasilla päästävä jonnekin muualle”

Eläkeläismies asuu aikuisen tyttärensä kanssa autossa Hyvinkään aseman parkkipaikalla. Aamupostin mukaan mies joutui lähtemään asunnostaan kesällä, eikä muuta paikkaa ole löytynyt. Syynä lähdölle oli "kuulemma metelöinti". 

Pekka Koposen aikuinen, työtön tytär asuu myös samassa, harmaassa autossa. Mies sai pitää asuntonsa varaston, jossa säilyttää tavaroitaan. Autossa hänellä on vaatteita ja ruokaa, ruoanlaitto sujuu pallogrillillä.

Koponen on lehden mukaan jättänyt asunnohakulomakkeet vuokra-asuntoihin sekä Hyvinkäälle että Riihimäelle. Hyvinkäällä vastaanotto oli hänen mukaansa tyly, Riihimäellä asia luvattiin käsitellä loppukuusta.

Aamupostin mukaan Hyvinkäällä vuokra-asuntojonossa on tällä hetkellä 599 ihmistä ja Riihimäellä noin 320. Riihimäellä on asunnottomia vuokra-asunnonhakijoita tällä hetkellä noin 30 kappaletta.

Huomenna Suomessa järjestetään Asunnottomien yö. Myös Koponen aikoo osallistua tapahtumaan ja yöpyä tuolloin kirkossa. Hän myös sanoo, että pakkasilla on päästävä jonnekin muualle kuin autoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.