Mainos

Aamulehti: Lipposen kommentit herättävät hilpeyttä

Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen pitää omituisena, kuinka Paavo Lipponen on lähtenyt Aamulehden kanssa julkiseen sanasotaan.

Lipponen sanoi tänään Hufvudstadsbladetin haastattelussa, että Aamulehteä johdetaan "pimeyden ytimestä".

Jokinen sanoo, että Lipposen kommentit ovat herättäneet Aamulehdessä lähinnä hilpeyttä.

– Ihmettelen kyllä, eikö johtavilla poliitikoilla ole tässä maailmassa suurempiakin murheita mietittäväksi kuin yksi Aamulehden pakina. Totta kai anteeksi pyydettiin ja virhe oikaistiin, mutta ei tämä nyt sen kummempi asia ole. Yleensä tällaisten asioiden puiminen hoidetaan kahden kesken lehden ja toisen osapuolen välillä.

Aiemmin tällä viikolla Lipponen vaati Aamulehdeltä anteeksipyyntöä lehdessä levitetystä virheellisestä tiedosta: että Lipponen olisi 1950-luvulla lyönyt uskonnonopettajaa Kuopion Lyseossa. Lipponen uhkasi oikeustoimilla, mikäli anteeksipyyntöä ei tulisi.

– Olemme toimineet tässä kysymyksessä ihan normaalisti. Lehteen oli kirjoitettu pakina, jossa ollut virhe oikaistiin myös pakinanomaiseen tyyliin. Tämäntyyppistä kevyttä ja terävää kommentointia ihmisistä on tällä palstalla paljon. On mielestäni kummallista, minkälaisen julkisuuden tämä asia on nyt saanut, Jokinen sanoo.

– En tästä sen kummempia päätelmiä tee. Antaa historian sitten tehdä johtopäätökset.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.