Mainos

Aallon paluumarssit hidastavat muuta liikennettä

Suuren sotaharjotuksen paluumarssit näyvät liikenteessä lähipäivinä.

Puolustusvoimien pääsotaharjoituksen Aalto 2004:n paluumarssit ruuhkauttavat teitä pääkaupunkiseudulla huomenna ja torstaina. Muilta tienkäyttäjiltä pyydetäänkin nyt malttia ja varovaisuutta varsinkin ajoneuvoyhdistelmiä ohitettaessa.

Porin Prikaatin kaksi marssiosastoa suuntaa Espoosta Säkylään huomenna kello 7-14. Mukana on kymmeniä ajoneuvoja. Marssinopeus on 80 kilometriä tunnissa.

Toinen marssiosasto kulkee reittiä Espoo-Vt 120-Karkkila-Forssa-Humppila-Huittinen-tie 212-Säkylä. Toisen reitti taas on Espoo-E 18-Vt 1-tie 280-Somero-Vt 52-Vt 10-tie 213-Loimaa-Säkylä.

Tykistöprikaatin marssiosastot hidastavat liikennettä keskiviikkona matkallaan Espoosta Niinisaloon kello 12-18. Reittinä on Espoon Lintuvaara-Vt 110-Nummela-Vihti-Karkkila-Forssa-Humppila-Huittinen-Vt 12-Kiikka-Vt 44-Kuninkaanlähde-Niinisalo. Tykistöprikaatin kahdella osastolla on mukanaan viitisenkymmentä ajoneuvoa ja lisäksi raskaita kenttätykkejä. Marssinopeus on 60 kilometriä tunnissa.

Panssariprikaati etenee Helsingistä Parolaan huomenna kello 10-17. Liikkeellä on neljä osastoa, joilla on mukanaan noin 40 panssarivaunua ja 80 muuta ajoneuvoa. Etenemisvauhti on noin 30 kilometriä tunnissa. Panssariprikaatin reitti on:Vuosaaren satama-Kallvikintie-tie 170-Kehä III-Vt 140-Vt 152-Tuusulantie-tie 139-Vanha Hämeenlinnantie (Vt 130)-Vt 10-Hämeenlinnanväylä (Vt 3)-tie 3051-Parola.

Helsingin Ilmatorjuntarykmentti puolestaan palaa Inkoosta ja Upinniemestä Hyrylään torstaina kello 9-12. Paluumarssin reittinä on Upinniemi-Kirkkonummi-Kehä III-Tuusulantie-Hyrylä. Mukana on noin 60 ajoneuvoa, joiden marssinopeus on 60-80 kilometriä tunnissa.

Lisäksi pääkaupunkiseudulla liikkuu pienempiä yksittäisiä marssiosastoja kotivaruskuntiinsa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.