Mainos

A-lehdille uusi toimitusjohtaja

Suomen Telia Mobilen johtaja Vesa Mars siirtyy kesällä A-lehtien toimitusjohtajaksi. Vesa Mars jatkaa Telian maajohtajan tehtävissä siihen saakka.

Telia AB on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja tietoliikenneyritys. Sen vuoden 2000 liikevaihto oli noin 54,1 miljardia Ruotsin kruunua.

A-lehtien nykyinen toimitusjohtaja Seppo Laakso jää aiemman sopimuksen mukaisesti eläkkeelle. Laakso on ehtinyt toimia A-lehtien toimitusjohtajana yli 20 ja A-lehtien palveluksessa yli 30 vuotta.

Vuonna 1933 perustettu A-lehdet kustantaa 17:ä aikakauslehteä ja viittä asiakaslehteä. Yhtiön julkaisuja ovat mm. Apu, Eeva, Avotakka ja Tuulilasi. A-lehdet on Lyytikäisen perheen perheyhtiö, jonka liikevaihto nousi viime vuonna 74 miljoonaan euroon (noin 440 Mmk).

Henkilöstöä yhtiön palveluksessa on noin 430. Marsilla ei ole aiempaa kokemusta kustannusalalta. A-lehtien varatoimitusjohtajan Olli-Pekka Lyytikäisen mielestä Marsin Teliasta ja aiemmista myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä saama kokemus antaa kuitenkin hyvän pohjan myös A-lehtien ohjastukseen.

-Myös teleoperaattorin toiminnassa asiakashallinta, kuluttajamarkkinointi ja brandinrakentaminen ovat olennaisen tärkeitä asioita, Lyytikäinen perustelee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.