Mainos

98-vuotias vanhus pakotti palvelijansa kurjuuteen miljoonalukaalissaan - Katso kuvat!

Varakasta 98-vuotiasta aristokraattia syytetään alaistensa pakottamisesta kurjuuteen hänen 10 miljoonan punnan lukaalissaan.

Törkyisät, roskaiset ja seiniltään kosteat huoneet löytyvät Jacqueline Killearnin viisikerroksisen Lontoon asunnon kellarikerroksesta.

98-vuotias diplomaatin leski on mm. lounastanut Sir Winston Churchillin kanssa ja Prinssi Charles on kutsunut hänet Clarence Houseen, kertoo Brittilehti Daily Mail verkkosivuillaan.

Eilen Killearnin entinen hovimestari Paolo Sclarandis, kertoi pysäyttävän kuvauksen Harley Streetillä sijaitsevan lukaalin ns. "yläkerta-alakerta" elämästä.

Sclarandis kertoi asiasta hänen voitettuaan entiseltä työnantajaltaan 1200 puntaa väärin perustein tehdystä irtisanomisesta.

64-vuotias herra Sclarandis kertoi tuomioistuimessa Ashfordissa että Lady Killearn kohteli häntä kuin orjaa ja pakotti hänet asumaan törkyisissä tiloissa. Hän vähensi asumiskustannukset hovimestarin palkasta.

Sclarandis kertoi, että hänet pakotettiin työskentelemään 67 tuntia viikossa ja häntä haukuttiin "hirviöksi" ja "ällötykseksi".

Italialaisen Sclarandiksen mukaan hänen neljä vuotta kestänyt koettelemuksensa teki hänestä rikkinäisen miehen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.