Mainos

90-vuotias rouva ihastui kukkasiin liikaa – anasti aamuisin kaupungin kukkaistutuksia

Etelä-Karjalassa poliisi tiedottaa tapauksesta, jossa noin 90-vuotias nainen on anastanut aamuisin kaupungin kukkaistutuksia Lappeenrannassa. 

Poliisin mukaan nainen liikkui aamuisin rollaattorilla Lappeenrannan kauppatorin ympäristössä. Istutuksista vastaava kaupungin edustaja oli ihmetellyt kadonneita kukkasia useampana aamuna. Poliisi kertoo, että kaupungin työntekijä oli eräänä aamuna ennen kello seitsemää tavannut lopulta rouvan, jolla oli kukkanen kädesään juuripaakun kera. 

– Kaupungin edustajaa vanhus oli yrittänyt harhauttaa kertomalla saaneensa kukkasen "tuttavaltaan." kuvailee poliisi tapausta.

Loputkin kadonneet kukkaset löytyivät palvelukodista, jossa nainen asui. Poliisin mukaan palvelukodin henkilökunta oli jo miettinyt kukkien alkuperää ja odottanut, että niiden perään kysellään pian. 

Poliisi kertoo, että kaupungilla ei ole asiassa rangaistusvaatimusta. Poliisi ei aio myöskään sakottaa rouvaa näpistyksestä. Poliisin mukaan rouvan edunvalvoja aikoo korvata kaupungille anastetut kukat. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.