9.7. Katkarapuwokki

4 annosta

  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 3 dl kermaa
  • 1-2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl maizenaa
  • puolikkaan sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • suolaa

Suikaloi sienet sekä kasvikset ja kuullota niitä wokissa öljyn, tomaattipyreen sekä currytahnan kanssa. Lisää kerma ja anna muhia noin 10 minuuttia. Sekoita maizena tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana joukkoon. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja puristettu sitruunan mehu sekä kuori. Anna kiehahtaa vielä hetki ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Resepti: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat