Mainos

9.7. Katkarapuwokki

4 annosta

  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 3 dl kermaa
  • 1-2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl maizenaa
  • puolikkaan sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • suolaa

Suikaloi sienet sekä kasvikset ja kuullota niitä wokissa öljyn, tomaattipyreen sekä currytahnan kanssa. Lisää kerma ja anna muhia noin 10 minuuttia. Sekoita maizena tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana joukkoon. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja puristettu sitruunan mehu sekä kuori. Anna kiehahtaa vielä hetki ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Resepti: Alex Nurmi

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.