9.5. Yrttiset lampaankyljykset

  • 600 g karitsan tai lampaankyljyksiä
  • mustapippuria myllystä
  • Maldon-suolaa
  • Yrttiöljy:
  • 2 dl hyvää oliiviöljyä
  • 2 rkl HP-kastiketta
  • 1 dl silputtua persiljaa
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 1 dl silputtua basilikaa
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 mieto, punainen chili pienenä silppuna
  • 2 kaltattua tomaattia kuutioina
  • mustapippuria myllystä
  • Maldon-suolaa
  • rapeaa salaattia
  • rucolaa

Mausta kyljykset pippurilla, suolalla ja pyörittele oliiviöljyssä. Paista parilapannulla molemmin puolin rapeiksi, toivomasi kypsyyteen. Pyöritä yrtit monitoimikoneessa öljyn kanssa tasaisen vihreäksi. Lisää HP, chili, valkosipuli, tomaatit. Mausta pippurilla ja suolalla. Revi salaatinlehdet ja pyörittele kulhossa vähässä öljyssä. Nostele salaattia lautasille, päälle kyljyksiä ja pirskottele yrttiöljyä päälle.

Lue myös:

    Uusimmat