Mainos

8-vuotias Maggie toivoi lahjaksi vain vessapaperirullaa – perhe hankki niitä satoja

Pikkutytön perhe ei kyseenalaistanut tämän lahjatoivetta, vaikka tämä toivoi lahjaksi vessapaperirullaa.

Englantilaisella Maggiella oli erikoinen joulutoive: hän halusi joulupukilta vessapaperirullan, kertoo BBC. 8-vuotiaalla Maggiella on Aspergerin syndrooma, joka kuuluu autismin kirjoon. Tytön suosikkilelu on vessapaperirulla.

Maggien perhe ei suinkaan kyseenalaistanut tytön lahjatoivetta, vaan tuki sitä täysillä. He hankkivat huikeat 800 vessapaperirullaa, ja rakensivat niistä iglun.

Maggien äiti Hannah yritti kerätä tuhat rullaa; lahjoituspaperia tuli muun muassa kauppakeskus Tescolta. Äidin mukaan Maggie on aina leikkinyt rullilla.

– Panimme aiemmin vessapaperirullat telineeseen, ja hän heräsi kolmelta aamulla ja otti ne pois leikkiäkseen niillä. Se on jatkuva leikki taloudessamme.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Maggie oli lahjasta haltioissaan. Hänen wc-paperirullaharrastukselleen on olemassa oma Facebook-sivu, jonka mukaan tyttö pitää myös hammasharjoilla leikkimisestä. Paperirullat ovat kuitenkin suosikkilistan ykkösenä.

"Vessapaperirullat ovat vallanneet taloni!" Jos kuva ei näy, katso se täällä

Äiti haluaa Maggien kautta juhlistaa autismin mukavaa puolta. Hän kertoo, että monet ihmiset ymmärtävätkin jo autististen lasten erityisiä, henkisiä kykyjä!

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.