7 päivää: Tiesitkö tämän Johanna Tukiaisesta?

Suomen seuratuin kohublondi on päivittänyt Seiskan sivuille cv:nsä, josta paljastuu mielenkiintoisia asioita naisesta.

Moni suomalainen tuntee Tukiaisen ainoastaan sinä naisena, joka aiheutti Ilkka Kanervan eroamisen ulkoministerin pestistä keväällä 2008.

Tukiainen on kuitenkin ehtinyt 31 vuoden ikäänsä nähden tehdä muutakin kuin paistatella lehtien palstoilla. 7 päivää -lehden sivuille ilmestyneessä ansioluettelossaan Tukianen paljastaa strategisten mittojensa lisäksi myös privaattipuoltaan.

Moni on epäillyt Tukaisen älynlahjoja, mutta ansioluettelon mukaan vaaleaverikkö on kirjoittanut Laajasalon lukiosta ylioppilaaksi vuonna 1997 hyvin paperein. Neidon ylioppilastodistuksesta löytyy neljä eximiaa ja lukion päästötodistuksen keskiarvo oli 9,1.

Opettajana ala-asteella

Tukiainen on ehtinyt myös opiskella eri ammatteja ympäri maailman. Yhdysvalloissa kohublondi opiskeli vuoden näyttelemistä, jonka jälkeen tie vei Uppsalan yliopistoon Ruotsiin. Kansankodissa Tuksu opiskeli kieliä. Opiskeluinto ei laantunut kuitenkaan tähän, vaan kohukaunotar on opiskellut myös Porvoon matkailualan oppilaitoksessa. Yhden koulutuksen vaaleaverikkö on käynyt loppuun saakka, Tukiainen on valmistunut meikkaajaksi vuonna 2000.

Harva uskoisi Tukiaisen toimineen laulajan, glamourmallin ja tanssijan töiden lisäksi myös opettajana, mutta ansioluettelo kertoo muuta. Vaaleaverikkö on kokeillut myös opettajan töitä Yliskylän ala-asteella.

Silikonirintojaan julkisesti esitellyt Tukiainen muistaa mainita cv:ssään myös rintojensa koon, joka on F. Pituutta Tukiaisella on 160 senttimetriä ja kengänkoko on 37. Vaatekoko on 38, mutta ansioluettelossa kerrotaan vaatekoon olleen malliaikoina kokoa 36.

Tuksu kertoo myös miessuhteistaan ja siitä.minkälainen mies häntä kiehtoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja