7 päivää taipui anteeksipyyntöön Lordin faneille

7 päivää -lehden julkaisema kuva Lordista ilman esiintymismaskia on hermostuttanut yhtyeen fanit ja poikinut internet-adressin.

7 päivää -lehti on esittänyt anteeksipyynnön Lordille ja hänen faneilleen aiheuttamastaan mielipahasta. Anteeksipyyntö julkaistiin Seiskan internet-sivuilla.

Seiska joutui protestin kohteeksi, kun se oli julkaissut kannessaan kuvan Lordista ilman maskia. Lordi-yhtye oli toivonut, että heidän valitsemaansa linjaa olisi kunnioitettu ja bändistä olisi julkaistu kuvia vain esiintymismaskeissa. Seiska lupasi tänään, että se ei jatkossa julkaise minkäänlaisia yksityiskuvia yhdestäkään Lordi-yhtyeen jäsenestä vastoin heidän tahtoaan.

Internet-adressi Seiskan boikotoimiseksi oli allekirjoitettu varhain aamulla yli sadastatuhannesta nettiosoitteesta. Tarkempaa tietoa siitä, miten Seiskan tilaajat ja ilmoittajat ovat reagoineet, ei ollut saatavilla vielä puolenpäivän jälkeen. Matkatoimisto Travellink ilmoitti, että se poistaa kaiken mainosmateriaalinsa Seiskan nettisivuilta toistaiseksi.

Sanomalehtipuolella Hämeen Sanomat herätti euroviisujen voittajan kannattajien keskuudessa närkästystä, kun lehti julkaisi kuvan Lordista ilman maskeja. Lehden toimituspäällikkö Markku Peltonen kertoi tänään uutistoimisto STT:lle, että Hämeen Sanomien tilaaja- ja ilmoitustilanne oli normaali.

- Joitakin peruutuksia on tullut, mutta vastaavasti on tullut uusia tilauksia. Kun ottaa huomioon, että lehden levikki on yli 30 000, muutokset ovat erittäin pieniä.

- En halua vähätellä Lordin fanien tunteita. Lehden tehtävä on kuitenkin välittää tietoa, Peltonen linjasi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat