Mainos

7 päivää: Ilkka Kanervalla pitkä salasuhde brassikaunottareen

Monissa seksiskandaaleissa ryvettynyt Ilkka Kanerva on tapaillut jo yhdeksän vuoden ajan brasilialaista kaunotarta, kertoo 7 päivää -lehti.

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva on taas otsikoissa naissuhteidensa vuoksi. Toukokuussa Kanerva vaihtoi kihloja pitkään rinnalla viihtyneen Elina Kiikon kanssa, mutta tuoreimman 7 päivää -lehden mukaan Elina ei olekaan Kanervan ainoa nainen.

Lehden haastattelema Valeria-niminen kaunotar kertoo pariskunnan tavanneen ensimmäisen kerran vuonna 2002, mutta suhteen syvenneen vuotta myöhemmin keväällä 2003. Yhdeksän vuoden suhteen aikana Kanerva ja 34-vuotias Valeria ovat tavanneet lukuisia kertoja, mutta vakavaa suhdetta Kanervaa 29 vuotta nuorempi Valeria ei tunnetun poliitikon kanssa halua.

– En pystyisi olemaan hänen tyttöystävänsä, koska tunnen hänet ja tiedän minkälainen ihminen hän on. Minulle se ei yksinkertaisesti sopisi, koska siellä missä on savua, niin siellä on myös tulta, Valeria sanoo lehden haastattelussa.

Ilkka Kanerva on seurustellut ulkomailla vakituisesti asuvan Elina Kiikon kanssa vuodesta 1999 asti. Vuosien aikana Kanerva on yhdistetty lukuisiin kaunottariin, mutta kuuluisin Kanervan naisseikkailuista on ollut Johanna Tukiaisen kanssa käyty tekstiviestittely. Tekstiviestijupakka johti lopulta Ilkka Kanervan eroon ulkoministerin paikasta keväällä 2008.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja