Mainos

7.5.2002 Juttuja ahvenesta

Vieraana kalankäsittelymestari Risto Kosonen näyttämässä miten ahven käsitelleään pannuvalmiiksi. Ahvenen herkullinen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sen paistaa fileinä tai nyljettynä kevyesti voissa. Mausteeksi riittää ripaus suolaa, pippuria ja tilliä ja seuraksi hyviä keitettyjä perunoita tai perunamuusia. Kastikkeeksi sopii yrteillä maustettu kermaviili tai lämmitetty valmiskalakastike. Ahvenen mädin voi paistaa tai lisätä esim. kalakeittoon.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.