Mainos

7.12. Lahjaideoita viherpeukaloille

Puutarhan ruopsuttamista rakastaville talvi ei suinkaan ole aikaa jolloin ei tapahtuisi mitään. Talvella suunnitellaan kevättä! Joulukalenteri poimi muutamia lahjavinkkejä puutarhaharrastajan iloksi:

 • Satulasanko. Satulasanko on suomalaista designia ja sen on suunnitellut nuori suunnittelija Kitta Perttula. Hauskan ja vähän kummallisenkin näköinen, mutta oikeasti toimiva! Sangon päälle käydään istumaan ja rikkaruohot tai muut nypittävät pudotellaan suuaukosta sangon sisään. Sieltä ne on sitten helppo kipata kompostiin tai minne vaan. Toimii myös mansikkamaalla tai puskista marjoja kerätessä. Satulasankoa saa hyvin varustetuista puutarhaliikkeistä sekä isoimmista marketeista.
 • Linnunruokintateline, puutarhan kaunistus. Eva Solon ruokintateline ei ole mikään peruspönttö vaan linjakas ja kaunis. Metallinen tolppa on niin liukas, että sitä pitkin ei orava ihan helposti kiipeä...
 • Suuri suomalainen Puutarha ja piha -kirjasarja on kaikenkattava jättipaketti, jos haluat hankkia puutarhaharrastajalle oikeasti arvokkaan lahjan. Kirjasarjan neljä osaa kattavat kaiken aina pihan suunnittelusta hyötykasveihin ja perennoihin. (Puutarha ja Piha, neljä osaa: Suunnittelu ja perustaminen, satoisa hyötytarha, Kestävät koristekasvit ja kukoistavat perennat, Weilin+Göös )
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.