7.1.2004 Spaghetti Bolognese

400 g pastaa
400 g jauhelihaa
1 porkkana
1/2 palsternakka
1 sipuli
1/2 pieni juuriselleri
4 valkosipulinkynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g tomaattimurskaa
3 dl vettä
1 dl oliiviöljyä
valkopippuria
suola
laakerinlehti
timjami
Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaatti murska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarjoile keitetyn spagetin ja parmesanraasteen kanssa.

Resepti: Jyrki Sukula


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja