Mainos

55 euron lomalento muuttui kuin yksityislennoksi: täysin vapaasti valittava paikka, ilmainen ateria ja erikoiskuulutukset

Skottinaisen noin 55 euroa maksanut lomalento Kreetalle olikin yllättäen täynnä luksusta, sillä hän oli ainoa matkustaja lennolla.

Kaikki sai alkunsa, kun Karon Grieve saapui lähtöselvitykseen, jossa hänelle kerrottiin, että lennolle tulee vain kaksi muuta matkustajaa hänen lisäkseen.

189-paikkaiseen lentokoneeseen astellessaan naisen yllätys olikin melkoinen, kun selvisi, etteivät nämä kaksi muuta matkustajaa tulekaan lennolle. 49 puntaa eli noin 55 euroa maksanut lomalento Skotlannin Glasgow'n lentokentältä Kreikan Kreetalle muuttui käytännössä yksityislennoksi, ja kohtelu myös sen mukaiseksi.

The Independentin mukaan Grieve sai vapaasti valita mieluisan paikan lentokoneesta. Lisäksi hänelle tarjottiin ilmainen ateria. VIP-kohtelu ei kuitenkaan loppunut siihen, sillä lentäjä kertoi erikoiskuulutuksissaan, minkä maan yllä lennettiin.

Lennon laskeuduttua ainoan matkustajan ei tarvinnut noutaa laukkuaan matkatavarahihnalta – laukku annettiin suoraan lentokoneesta.

Jet2-lentoyhtiön mukaan ei ole epätavallista, että lomasesongin loppupuolen lennoilla lomakohteeseen on vähemmän matkustajia. Paluulento Skotlantiin olikin täytetty viimeistä paikkaa myöten.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.