Mainos

5- ja 6-vuotiaat lapset yrittivät karata Afrikkaan häämatkalle

Rakkaus ei katso ikää, aikaa tai paikkaa. Sen todistivat viisi- ja kuusivuotiaat saksalaiset Anna-Lena ja Mika. Kyyhkyläiset olivat pakanneet häämatkaansa varten kasseihin uimapuvut ja uimalasit ja karanneet kodeistaan päämääränään lentokenttä, mistä he aikoivat matkustaa Afrikkaan vihittäväksi. Matkassa heillä oli jopa toimitukseen tarvittava todistaja, Anna-Lenan 7-vuotias isosisko. Rakkaustarinasta kertoo uutistoimisto BBC verkkosivuillaan.

Vastarakastuneiden matka kuitenkin tyssäsi lyhyeen Hannoverin rautatieasemalle, jossa vartija oli kiinnittänyt huomiota kolmikkoon ja kutsunut poliisin paikalle.

- Anna-Lena ja Mika kertoivat olevansa umpirakastuneita ja matkustavansa Afrikkaan mennäkseen naimisiin, koska siellä on lämmintä, Holger Jureczko Saksan poliisista kertoo.

Idea oli saanut alkunsa uudenvuoden yönä kun lasten perheet olivat juhlineet yhdessä vuoden vaihtumista. Mika oli kertonut tytöille äskeisestä matkastaan lämpimään Italiaan ja jo seuraavana aamuna kolmikko päätti lähteä omalle matkallensa.

- Vihkimispuuhat on nyt laitettu jäihin, mutta kukapa tietää vaikka Anna-Lenan ja Mikan afrikkalaiset häät vielä joskus toteutuisivat, poliisista myhäillään.

(MTV3-BBC)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.