Mainos

45 minuuttia on Suomen katsotuin ajankohtaisohjelma

MTV3-kanavan 45 minuuttia –ohjelma on ollut tänä vuonna Suomen katsotuin ajankohtaisohjelma, käy ilmi Finnpanelin tv-mittaritutkimuksesta.

45 minuuttia –ohjelmaa katsoi vuonna 2008 keskiviikkoiltaisin keskimäärin 500 000 ihmistä. Keskiviikkoiltaisella ensiesityksellä ja torstai-iltapäivän uusinnalla oli keskimäärin yhteensä lähes 600 000 katsojaa.

Eniten yleisöä oli 5. marraskuuta, jolloin USA:n presidentinvaaleja, Jokelan koulusurmaajan vanhempien haastattelua ja nuorisopsykiatrian tila –raporttia katsoi keskimäärin 955 000 ihmistä.

- Tämä on ollut meille onnistunut vuosi. Olemme tarjonneet suurelle yleisölle tietoja ja uutisia, joita ei ole ollut saatavissa mistään muualta. Esimerkkejä ovat muun muassa sijoitusklubi WinCapitan todellisen luonteen paljastaminen, pikavippiyhtiöiden pimeiden taustojen avaaminen, tarkat luvut omakotitalojen hintakuplasta Helsingissä ja venäläisliikemiesten maakauppojen tutkiminen”, kertoo 45 minuuttia –ohjelman vastaava tuottaja Jussi Eronen.

Toiseksi katsotuin ajankohtaisohjelma oli keskikatsojamäärän perusteella Yleisradion TV1:n MOT ja kolmanneksi katsotuin TV2:n Ajankohtainen kakkonen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.