43-vuotias Pamela Anderson upeissa alusasukuvissa – katso

43-vuotias kahden lapsen äiti näyttää ikäisekseen erittäin seksikkäältä pakkaukselta, mutta ei selviä kuvauksista ilman photoshopin auttavaa apua.

Pamela Anderson on jo vuosikymmenet aiheuttanut miessukupuolen edustajille kuolaamisreaktiota, mutta ikä ja maan painovoima on jättänyt jälkensä myös tämän kaunottaren vartaloon ja kasvoihin.

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista Playboy-pupuista on edelleen huikeassa kunnossa ja naisen kurvit ovat oivalliset kantamaan alusvaatteita mainoskuvissa, mutta ei ilman kuvankäsittelijöiden jälkeä.

Pamela poseeraa Bonita De Mas -alusvaatemerkin sensuelleissa mainoskuvissa asennoissa, jotka saavat miesten pulssin nousemaan.

Lähempi kuvien tarkastelu kuitenkin paljastaa, että Pamelan kuvia on paranneltu roimasti kuvankäsittelijän työpisteellä. 43-vuotiaan naisen kasvoilla ei ole rypyn ryppyä ja vartalokin on kuin parikymmentä vuotta nuorempi painos tämänhetkisestä.

Niin tai näin, on Pamela edelleen yksi maailman seksikkäimmistä naisista, joka saa miesten päät pyörälle. On ikää sitten 23 tai 43 vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat