Mainos

39 ihmistä tappanut sarjamurhaaja kiinni Brasiliassa: Nuorin uhri 13-vuotias

Brasilian poliisin on pidättänyt sarjamurhaajaksi epäillyn miehen. Kuulusteluissa mies on tunnustanut surmanneensa 39 ihmistä.  Surmatyöt tapahtuivat neljän vuoden aikana.

– Hänet pidätettiin tiistaina 70 päivän tutkimusten jälkeen ja keskiviikkona hän tunnusti surmanneensa 39 ihmistä sitten vuoden 2011. Joukossa on 16 naista, homoseksuaaleja ja kodittomia ihmisiä, Goiasin poliisin edustaja kertoi.

Murhista pidätetty mies on 26-vuotias vartija. Poliisin mukaan mies ei ollut tuntenut uhrejaan henkilökohtaisesti. Motiivi surmiin oli miehen ”kaikkea kohtaan tuntema raivo”, joka lakkasi ainoastaan murhien jälkeen.

Poliisin mukaan murhien jälkeen miehen kuitenkin valtasi aina katumus, joka alkoi jälleen ruokkia hänen raivoaan ja ajoi hänet murhaamaan uudelleen.

Sukulaiset järkyttyivät murhaepäilyistä


Poliisi löysi etsinnöissä miehen isoäidin kotoa revolverin, jota oli käytetty murhissa. Talosta löytyi myös moottoripyörä ja kahdet varastetut moottoripyörän kilvet.

Poliisin mukaan mies oli ampunut uhrejaan ajellessaan kaduilla. Todisteiden mukaan isoäidin asunnosta löytynyttä revolveria oli käytetty ainakin kuudessa surmassa.

Poliisin tutkimukset olivat keskittyneet surmattuihin naisiin, joiden iät vaihtelivat 13-29-vuoden välillä. Kuulusteluissa mies tunnusti myös surmanneensa kahdeksan koditonta ihmistä ja useita homoseksuaaleja.

Poliisi tutkii myös videotodisteita, kuten valvontakameran kuvaa, jolla näkyy kuinka moottoripyöräilijä ampui kuoliaaksi bussipysäkille kävelemässä olleen 14-vuotiaan tytön. Toisella videolla näkyy puolestaan kuinka mies ampuu kuoliaaksi nukkuvan kodittoman, ennen kuin pakenee paikalta moottoripyörällä.

Pidätetyn vartijan sukulaiset ovat järkyttyneet mieheen liitetyistä epäilyistä. Sukulaisten mukaan miestä pidettiin ”hyvin rauhallisena henkilönä”.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.