Mainos

31.5. Jauhelihalla ja sienillä täytetyt kesäkurpitsat

  • 2 keskikokoista kesäkurpitsaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 3 dl tuoreita sieniä
  • 1 purjosipuli
  • 2 dl kermaa
  • juustoraastetta
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 tl timjamia
  • suolaa sekä pippuria

Halkaise pestyt kesäkurpitsat ja koverra sisusta. Paista pannulla jauheliha, sienet sekä hienonnettu purjosipuli mehukkaan kypsäksi ja lisää liemikuutio sekä mausteet. Kaada joukkoon lopuksi kerma ja lisää kesäkurpitsan sisus. Anna hautua hetki. Lusikoi täytettä koverrettuihin kurpitsoihin ja raasta juustoa päälle. Kypsennä ja gratinoi 200 asteisessa uunissa 15-20 minuutin ajan. 

Resepti: Alex Nurmi

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.