Mainos

30 vuotta vanhasta lapsisurmasta syyte New Yorkissa

New Yorkissa yli 30 vuotta sitten kadonneen pojan tapauksen selvittäminen on edennyt merkittävästi, kun teosta epäiltyä miestä vastaan on nostettu murhasyyte. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen Fox News.

51-vuotias Pedro Hernandez on tunnustanut teon jo aiemmin, ja nyt häntä vastaan on nostettu syyte murhasta ja sieppauksesta. Hernandez pidätettiin viime keväänä.

Hernandezin oikeudenkäynnin on määrä jatkua New Yorkissa tänään.

Vuonna 1979 6-vuotiaan Etan Patzin katoaminen New Yorkissa herätti huomiota laajasti Yhdysvalloissa. Tämän vuoden toukokuussa tapahtui ensimmäinen läpimurto, kun Hernandez tunnusti surmanneensa pojan.

Hernandez kertoi kuristaneensa pojan pienen marketin kellarissa, jossa Hernandez työskenteli.

Poliisin mukaan Hernandez oli vuosikymmenten saatossa puhunut tapauksesta perheenjäsentensä kanssa ja kertonut heille tehneensä jotain pahaa ja tappaneensa lapsen New Yorkissa.

Patz oli yksi ensimmäisistä kadonneista lapsista, jonka kuva painettiin maitotölkin kylkeen Yhdysvalloissa. Hänen löytämisekseen kampanjoitiin voimakkaasti 80-luvulla.

6-vuotias Etan Patz laitettiin ensimmäistä kertaa bussimatkalle ilman saattajaa vuonna 1979 New Yorkin SoHossa. Vanhemmat eivät koskaan enää nähneet poikaansa.

(MTV3 - Fox News - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.